SPECIAAL CHINESE MEENEEMZAAK

凤凰酒家

PHOENIX

logo

over ons

Wij maken het voor U mogelijk om te genieten van Chinese gerechten op hoog culinair niveau. Unieke recepten uit de Chinese keuken zijn nu voor U beschikbaar in onze meeneemzaak.

Specialiteiten: onder het wakende oog van onze chef-kok worden onze gerechten voor U zorgvuldig bereid en op smaak gebracht.

Variatie: ons menu biedt U een keuze aan gerechten met de grootste zorg geselecteerd. Smaak, variaties, specialiteiten en "groepsmenus" zijn de kernwoorden van onze culinaire aanpak.

Hygiene: om de versheid van onze produkten te verzekeren focusen wij in het biezonder op een strenge selectie van onze grondstoffen. We besteden vooral aandacht aan het bewaren van de grondstoffen op de juiste temperaturen en aan het bereiden van de gerechten op de juiste manier.

Onze Chinese keuken op je bord: ontdek hoe wij invloeden uit de Chinese keuken verwerken tot een gezond en gevarieerd menu, dat toelaat afhaalgerechten te bestellen waar je zin in hebt.

Onze menukaart biedt U een keuze aan gerechten met de grootste zorg geselecteerd. Smaak, variatie, en gezondheid zijn de sleutelwoorden in ons menu.

We streven ernaar de kwaliteit van onze gerechten te optimaliseren.